Pat a Mat

Published by Diana Vašková on

Dne 13. 6. 2024 jsme přijali čerstvě narozená koťátka, která přišla o maminku. Nachází se v dočasné péči na Boskovicku.

Dostali jméno Pat a Mat

Byli na světě sotva pár minut a přišli o to jediné, co potřebovali: maminku. A rovnou začali bojovat o život… Být tu bez vlastní maminky, je náročné.

Dva kočičí chlapečky přivedla na svět naše paní doktorka Iva a to ještě dříve než měli. Narodit se předčasně je risk pro každého živého tvora. Ale nebyla jiná možnost, protože jinak by zemřeli. A to nikdo nechtěl.

Pat a Mat jsou malinkatá klubíčka, vypijí sotva pár mililitrů kotěcího mlíčka. Dočasná teta se trpělivě stará, vstává a krmí každé 2 až 3 hodinky. Pečuje o bříška, pomáhá jim se vyprazdňovat a šeptá jim, že je má moc ráda.

Společně jim můžeme pomoci…

Sirotci Pat a Mat neměli nejlepší start. Snažíme se jim teď poskytnout tu nejlepší možnou péči. Výdaje aktuálně odhadujeme na 13 000 Kč pro oba kluky. Společně jsme jejich jediná naděje. Pomůžete jim?

Pošlete jim, prosíme, dar na číslo účtu 2288471053/5500 a použijte VS 202426. Děkujeme

Patík bohužel zemřel.

Přestal jíst, i přes rychlý zásah paní doktorky a léky bohužel zemřel.  Snažili jsme se, jak je to šlo, ale nebylo už pomoci. 

Moc nás to bolí!

Z Matíka už je velké koťátko

Přesně tak! ♥ Chlapeček si vybojoval svoje místo na světě. Pravidelně dostává odčervení, už hezky sám přijímá papání a na mlíčko si ani nevzpomene.

Mat zemřel

Velmi nečekaně nás opustil Matík 😭

Drobeček nedal najevo jediný problém, bolení nebo cokoliv. 💔 My i dočasná teta Iva od teď nejsme kompletní. 😩

Broučku, pozdravuj bráchu Pata. Už jste spolu u velké kočky. 🐱 Přišli jste na svět dřív, bez maminky a oba bojovali jako lvi. 😭

Odpusť… 💔

Categories: RIP